Hirdetés

Megvan a 2021-es EA Play Live pontos időpontja

|

Végre nem kell késő estig fennmaradni az Electronic Arts E3-at pótló műsora miatt.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy július 22-én érkezik az Electronic Arts saját nagy nyári videojátékos show-ja, az EA Play Live, most viszont végre elérkezettnek látták az időt a szervezők arra, hogy végre az orrunkra kössék az élő műsor kezdésének pontos időpontját. 

Az alábbi Facebook-bejegyzésből ugyanis kiderült, hogy aznap 19:00-kor indul a pre-show, vagyis a fő műsorszám felevezetése. Ez teljesen bizonyos, hogy nem tart majd tovább egy óránál, szóval majd 20:00 körül számíthatunk a kezdésre, és elég valószínű, hogy este 9-re már túl is leszünk az egészen, meglepő lenne, ha nem egy 60, hanem egy 90 perces összeállítással készülnének. 

Hirdetés

Terveink szerint természetesen az E3-as adásokhoz hasonlóan az EA Play Live-ot is élőben fogjuk közvetíteni a GameStar Hungary YouTube-csatornán, de persze csak akkor, ha az EA nem húz egy hasonlót, mint nemrég a Nintendo, és nem tiltják le a stream továbbosztását az utolsó pillanatban. A pre-show-t egyébként egy WWE-s pankrátor, Austin Creed vezeti majd.

Azoknak, akiknek esetleg nem lenne tiszta, miért pontosan ez az esemény logója, itt egy kis képes segítség:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)