Hirdetés

A Counter-Strike játékosai már tudni vélik, hogy mikor érkezik a CS2

|

A legelhivatottabbak megfejtették a kódot, ami mindvégig ott lapult az új verzió csataterén.

Hirdetés

A Valve még márciusban jelentette be a Counter-Strike 2-t, és akkor azt ígérte, hogy idén nyáron lesz esedékes a megjelenés. Így július közepén az emberben nyilván megfogalmazódik, hogy ennél igazán mondhatnának valami konkrétabbat, de a fejlesztők még mindig titkolóznak.

Vagy mégsem? A Counter-Strike közössége szerint a megjelenési dátum mindvégig ott lapult a pályák falain: az órák mutatóit kell figyelni.

Hirdetés

Egy Counter-Strike 2-es bétatesztelő (és egykori profi játékos) hobshy feltöltött pár képet az Overpassről, ami a közelmúltban került át a CS2-be. Hobshy szerint a falakon kattogó órák a megjelenési dátumot mutatják. 

Ha hobshynak igaza lesz, akkor vagy augusztus 5-én vagy augusztus 24-én érkezik majd a CS2. Utóbbi egyébként biztosan nincs messze a valóságtól, mert az már olyan közel van a nyár végéhez, amennyire csak közel lehet.

Persze tényként kezelni vagy hivatalos teasernek venni ezt még korai lenne. A CS közössége már mindenhol megfejtendő feladványokat lát, és mindenki próbálja kitalálni, hogy mikor érkezik a régóta várt játék. Szeretnénk megkérni a Valve-et, hogy mielőbb jelentsék be a dátumot, ha nem akarják, hogy a játékvilág legjobb lövészei teljesen begolyózzanak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)