Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - kikerült a forgásból a Dust 2

|

A versenyeken mostantól határozatlan ideig nem játszanak a Counter-Strike: Global Offensive egyik legismertebb pályáján. Az Aktív Szolgálatban is másra cserélték.

Hirdetés

Valószínűleg csak az a CS: GO játékos (vagy internethasználó) nem ismeri a Dust 2-t, aki kettő percnél kevesebbet játszott a játékkal. A legtöbben még korábban szerették/gyűlölték meg, most azonban pihenni megy.

Természetesen nem veszik ki teljesen a játékból, csak az Aktív Szolgálatban vette át a helyét az Inferno. A további profi versenyeken, köztük a DreamHack Masters Las Vegason sem lehet választani, de az még kérdéses, az ESL is megválik-e tőle. Elképzelhető egyébként, hogy mint a Nuke-ot és az Infernót, ezt is azért vették ki, hogy átdolgozzák, de ennek valószínűleg nem mindenki örülne. Reméljük, hamar visszatér.

Ti mit változtatnátok meg a Dust2-n?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)