Hirdetés

Kiderült, hogy melyik a League of Legends lehető legrosszabb felállása

|

A rajongók azt találgatták, hogy melyik karakternek van a legnehezebb dolga melyikkel, de egy riotos fejlesztő statisztikái azonnal eldöntötték a vitát.

Hirdetés

A League of Legends rengeteg karaktert tartalmaz, és megérteni, hogy melyik karakter mire képes, bizony kulcsfontosságú eleme a játéknak. Vannak meccsfelállások, melyek legendásan kemények: Kalistának például mindig nehéz dolga lesz Nasus ellen, köszönhetően utóbbi lassításának. A karakterek képességei sokszor ütik egymásét, így gyakorta már draftolás közben eldőlhetnek a meccsek korai szakaszai. A közösséget épp ezért érdekelte, hogy mi az a felállás, ami gyakorlatilag megnyerhetetlen.

Sokan a fenti példa nyomdokaiban járva Kalistát hozták fel, mondván, hogy az ADC-nek kemény dolga van bármivel szemben, ami képes befolyásolni a karakter mozgási sebességét. A beszélgetések közepén azonban beugrott egy Riot alkalmazott, GalaxySmash, aki számokat hozott.

Hirdetés

Elmondása szerint a statisztikák azt mutatják, hogy Malphite és Sylas összecsapása jár a legdurvább eredményekkel. Malphite folyamatosan kikap, legyen szó középpályás Sylasról, felső ösvényes Sylasról vagy dzsungeles Sylasról. Mindhárom pozíción elveri a kőgólemet, így a játék négy legrosszabb meccsfelállásából hármat a Malphite vs. Sylas csörte produkálja.

What do you think is the single worst champion match up in the entire game?
byu/SweeetBunnn inleagueoflegends

Ti mit tapasztaltatok, melyik volt az a felállás, amiben hiába is próbálkoztatok, semmit sem tudtatok tenni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)