Hirdetés

Közelebb lehet a Counter-Strike 2, mint gondolnád

|

Ha minden jól megy, néhány hét múlva már javában bétázni fogunk.

Hirdetés

Egy ideje már tartja magát a pletyka, hogy a Valve a 11. évében járó Counter-Strike: Global Offensive toldozgatása-foldozgatása helyett új, modernebb alapokra helyezni a CS-élményt. Hogy ez most csupán a Counter-Strike: Globan Offensive Source 2 motorra történő átültetését takarja, vagy egy minden elemében új játékként kezelhető Counter-Strike 2-t, még nem teljesen világos.

Egy hivatalos bejelentés a Valve részéről kétségkívül eloszlatna minden bizonytalanságot a kérdésben, addig viszont szivárogtatásokra és másod- illetve harmadkézből származó információkra vagyunk kénytelenek hagyatkozni.

Hirdetés

Nemrég az Nvidia drivere öntött olajat a tűzre, most pedig egy e-sportra szakosodott újságíró, a versenyszervezőként, műsorvezetőként és elemzőként is tevékeny Richard Lewis, a Counter-Strike közösség prominens tagja számolt be arról, hogy több forrása szerint is úton van a következő CS.

Tudomása szerint az új verzió szinte biztosan a Counter-Strike 2 címet viseli majd (ez ugyanis a projekt munkacíme), a béta pedig már - és most kapaszkodjatok meg - márciusban elindul, de legkésőbb április 1-jén. Igen, ez az időpont mindenki fejében megszólaltatja a vészcsengőt, de kétséges, hogy Lewis bármit is nyerne egy kacsával, miközben sokat ártana a reputációjának.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ő egyébként úgy tudja, hogy a Valoranthoz hasonlóan 128 tickes szervereken fut majd a játék, melynek match-making rendszerét alaposan felturbózták az eddig használthoz képest. Egy másik tartalomgyártó, bizonyos gabefollower pedig azt állítja a Twitteren, hogy a CS:GO 2 minőségellenőrzési és minőségbiztosítás procedúrája december óta zajlik amerikai és európai cégek bevonásával, bár ezt az értesülést nem tudta 100 százalékos biztonsággal megerősíteni.

Egyre több jel utal tehát arra, hogy valóban készül a CS:GO utódja, legyen bár az csak egy új motorra ültetett, felfrissített kiadás, vagy egy teljesen új játék.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)