Hirdetés

Magyar játékos a League of Legends új szezonjának első Challengere

|

Nem csak ledominálta az EUNE szervert, egyes karakterekkel is a világ legjobbjai között van.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt véget ért a pre-season (két szezon közti időszak) és elkezdődött a 2022-es, immáron 12. szezonja a League of Legends-nek. A Riot Games népszerű MOBA játékának idézői újra nekileselkedhetnek, hogy a besoroló mérkőzések alatt minél jobb rangra tegyenek szert, ezzel megkönnyítve magunknak a teljes előttük álló szezont.

Persze vannak olyan szerencsések is, akiknek már most kiakadt a mutató, már ilyen korai időszakban a legjobbak közé tartoznak.

Hirdetés

A League of Legends legmagasabb rangja a Challenger, amit tényleg csak nagyon kevés játékos ér el valaha a LoL-os karrierje során. Tavaly ez a csoport a teljes játékosbázis mindössze 0.017%-át adta ki.

Ennek fényében tényleg hatalmas eredmény, hogy az EUNE szerveren (ahova Magyarország is tartozik) egy magyar játékos lett a legelső ebben a szezonban, aki felért a Challenger, azaz Kihívó osztályba. A Suri Kutyája idézőnévvel játszó játékosnak mindössze 56 mérkőzésre volt szüksége, amin egészen kiemelkedő, 76,8%-os győzelmi arányt hozott össze.

Amint az a képen is látszik, most 43 győzelemmel és 13 vereséggel áll, miközben 12 (a képen szereplő ötös az összes lejátszott meccsére vonatkozik) mérkőzés óta nem kapott ki Suri Kutyája a legmagasabb elérhető rangban. Ezt a kivételes eredményt nagyban köszönheti a magabiztos felső ösvényen mutatott teljesítményének, ahol Rivennel a világ 5. legjobbja, miközben Tahm Kenchcsel is kiemelkedő, a világ 12. legjobb játékosa.

Ha a jövőben szeretnétek tanulni EUNE első 2022-es Challengerétől, a Twitch csatornáján minden trükköt elleshettek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)