Hirdetés

Megérkezett a legaranyosabb League of Legends karakter, akit valaha láttunk

|

A Riot bemutatta az év első új bajnokát, akit a Spyro rajongók imádni fognak.

Hirdetés

Hamarosan elindul a League of Legends 14. szezonja, ami rengeteg újdonságot hoz majd a világ egyik kedvenc e-sport játékába. A pályaváltoztatások és finomhangolások mellett természetesen új karakterek is érkeznek, és veterán hősök is megújulnak majd. A Riot Games tegnapi bejelentésének köszönhetően már tudjuk, hogy ki lesz az év első új főszereplője: hamarosan érkezik Smolder, a sárkánykölyök, aki egy nagyon cuki videóval mutatkozott be.

A vörös és lila színekben tetszelgő apróságról még viszonylag keveset tudunk az alap dizájnelemeket leszámítva. A következő néhány napban remélhetőleg feltűnik majd az apróság a teszt szervereken, hogy a játékmechanikáit is kideríthessük.

Hirdetés

Ennyit azért már láthatunk:

A 2024-es szezon újdonságai a következő frissítéssel, január 10-én fognak befutni. Mi arra tippelnénk, hogy aznap (vagy egy nappal később) fog frissülni a PBE szerver, amikor Smolder is elérhetővé válik majd.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor a jövő héten valószínűleg minden kiderül majd a sárkányról. Addig is, mehetünk vitatkozni a Twitterre és a Redditre, ahol egy kisebb háború alakult ki Smolder külleme miatt. Vannak, akik imádják az irtó cuki dizájnt, vannak, akik gyűlölik. A közösségi oldalakon már halmozódnak az "átrajzoltam vállalhatóra" stílusú posztok, olyan rajongóktól, akik szívesebben látnának gyíkszerű arcot a félember ábrázat helyett. Ti melyiket preferálnátok?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)