Hirdetés

Nem lesz több Dota 2-es battle pass, jobb helyre csoportosítják át az erőforrásokat

|

A New Frontiers frissítés egy új korszakot nyitott a Dota 2 történelmében. Egy olyan korszak lesz ez, amibe a battle pass rendszer már nem fér bele.

Hirdetés

A Dota 2 az elmúlt években egyre kevesebb tartalmat és figyelmet kapott. A játékosok már annak is örültek, ha néhány havonta megszánták őket egy új battle pass-szel, de idén minden megváltozott a New Frontiers frissítéssel.

A csomag teljesen átrendezte a játék csataterét, és egy új korszakot nyitott a fejlesztő számára is. A Valve átcsoportosítja a Dota 2 csapat erőforrásait, kezdve a battle pass-szel, amiből többet nem fogunk kapni.

Hirdetés

A Valve közleménye szerint a battle passek fejlesztése túlságosan merev struktúrába szorította őket. Minden új tartalmat azon keresztül szállítottak le, ráadásul ezzel a korláttal harcolni nem is volt kifizetődő.

"A Dota-játékosok többsége meg se vette a bérleteket, így semmilyen újdonságot nem láttak ezekből."

Eljött az ideje az átszervezésnek, ami egy apró kísérlettel kezdődött:

"Fogtuk az erőforrásainkat, melyeket általában a battle passre fordítanánk, és átcsoportosítottuk őket lehetséges frissítések összeállítására. Ezek között voltak olyan újdonságok is, melyek egyszerűen nem működnének egy bérlet részeként.

Ezeknek a frissítéseknek nagy részén még dolgozunk, de az egyiket már leszállítottuk. A New Frontiers bizonyította, hogy mire vagyunk képesek, ha nem a Battle Passre koncentrálunk."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A csapat kipróbált egy új megoldást, és bevált. Innentől nem is terveznek visszanézni, így nem lesz több battle pass. Míg ez alapvetően jó hír, van egy nagyon fontos kérdés, mégpedig hogy mi lesz a The Internationallel, amit a kezdetektől fogva a prémium bérleten keresztül támogattak a játékosok.

A Valve egyelőre annyit árult el, hogy dolgoznak a megoldáson, de az nagyon máshogy fog kinézni, mint az eddigi években:

"Csak hogy tisztázzuk: az eseményre fogjuk helyezni a hangsúlyt és nem az elképesztő kozmetikai jutalmakra és egyebekre. A versenyre, a játékosokra és az izgalmas pillanatokra helyezzük a fókuszt."

Egy izgalmas időszak vár a Dota 2 rajongókra. Kíváncsiak leszünk rá, hogy ez az új út merre viszi majd a lassan 10 éves MOBA-t.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)