Hirdetés

Ötmilliós összdíjazással indul a Lenovo Legion Legends e-sport rendezvénysorozat, amire te is nevezhetsz!

|

Öt különböző játékban lehet megmérkőzni 2024 folyamán.

Ahogy az online játékok népszerűsége, úgy az e-sportoké is kitart: a Lenovo 2024-ben is megszervezi a Legion Legends rendezvénysorozatot, melynek keretében egész évben értékes díjakért lehet majd indulni válogatott versenyeken.

A játékosok Counter-Strike 2-ben, Valorantban, Rocket League-ben, League of Legendsben és Rainbow Six Siege-ben bizonyíthatják ügyességüket, online és offline megmérettetéseken egyaránt. Februártól júniusig tart a tavaszi sorozat, ahol először online selejtezőkön indulhat bárki, aki elég bátornak érzi magát, majd az adott hónap végén offline döntőben dől el, kié lesz az 5 millió forint értékű összdíjazás egy szelete: a győztes csapat tagjai fejenként 50 ezer, a második helyezettek fejenként 20 ezer, a harmadik és negyedik helyezett csapatok versenyzői fejenként 10-10 ezer forint értékű utalvánnyal távozhatnak, a további döntőbe jutott versenyzők pedig fejenként 5-5 ezer forint értékű utalványt zsákmányolhatnak. A nevezés ingyenes, és azoknak is érdemes figyelemmel kísérni az eseményeket, akik nem szállnak be a küzdelmekbe: őket izgalmas programok és további nyeremények várják.

Hirdetés

Az offline döntő helyszíne a budapesti Gamerland lesz, ahova szintén ingyenes a belépés. A látogatókat 1v1 mérkőzések várják, melyekben profikat hívhatnak ki (egyebek mellett Kodiakot és Blackiit), kipróbálhatják a Lenovo gamer termékeit, köztük a LOQ gamer laptopokat és a Legion Gót.

A versenyeket a GamerlandTV Twitch csatornáján lehet figyelemmel kísérni, és az otthonról figyelőket is nyeremények várják.

További infó és nevezés a LegionLegends.hu-n!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)