Hirdetés

Overwatch League - csak nézni kell a mérkőzéseket az új jutalmakért

|

Ha követed a meccseket, és a chatben szurkolsz csapatodnak, akkor komoly jutalmakban lehet részed. Az egész rendszer nagyon izgalmasnak tűnik, egy apró bökkenővel.

Hirdetés

Az Overwatch League indulása óta beszélt a Blizzard és a Twitch.tv arról, hogy lesz majd valamilyen jutalmazási megoldás a nézőknek, de eddig nem tudtuk, egészen pontosan mi is lesz az. Tegnap este viszont élesedett a rendszer, ami minden lejátszott térkép után 1 League ponttal jutalmazza a nézőket.

Hirdetés

A fix 1 pont mellé minden nézőnek van esélye rá, hogy egy lejátszott meccs után kapjon 100 pontot, ami elég is egy Overwatch League kinézetre. Ez mind szép és jó, egészen addig, amíg valaki rá nem néz a támogatott országok listájára:

Argentína, Kanada, Chile, Dánia, Franciaország, Németország, Új Zéland, Norvégia, Szaud-Arábia, Dél-Korea, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tajvan, Egyesült Királyság és az Egyesült Államok

Bizony, mi nem vagyunk rajta, így a Magyarországról néző rajongók nem részesülnek a nézői jutalomban.

Azért nincs minden veszve, lévén a Twitch is kínál extrákat. Amennyiben legalább 150 bitet (a Twitch pénzért vehető valutája) ráköltesz egy drukkolásra, akkor feloldhatod kedvenc csapatod Twitch chat emoteját. Ezzel együtt a szurkolók kapni fognak Overwatch League játékbeli skineket, és Overwatch hős specifikus Twitch chat hangulatjeleket is.

Aki gyűjti a kinézeteket, és a Twitch lootot, annak megéri figyelemmel követni az OWL-t.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)