Hirdetés

Alaposan felrázza a Ubisoft e-sport téren a Rainbow Six: Siege-et

|

A stúdió bemutatta a terveit, amelyek alapján már most kijelenthető, hogy az új szezon egészen máshogy fog működni, mint az eddigiek.

Hirdetés

Egyértelműen a népszerűbb e-sportok közé tartozik a Rainbow Six: Siege szcénája, így érthető, hogy a Ubisoft is előszeretettel foglalkozik vele. Az elkövetkezendő szezonok kapcsán pedig érkeznek is olyan kisebb-nagyobb változások, amelyek elméletileg jobbá és átláthatóbbá teszik majd a profi liga működését.

Hirdetés

Ahogy más bajnokságok, úgy a hivatalos Siege torna is különböző régiókra van bontva, az egyik fontos változás pedig pont ezeket érinti. Az európai részleg egy tízcsapatos ligává változik, amit a LiveNation és a FACEIT fog szponzorálni, az észak-amerikai régió pedig fel lesz bontva az Egyesült Államokra és Kanadára.

Drasztikusabb változásokon esik át a latin-amerikai régió (LATAM), ami tízcsapatosra bővül, és Argentína, Peru, Chile, illetve Uruguay is a része lesz már. Ez három divízióra, Braziliára, Mexikóra és Dél-Amerikára lesz felosztva. Hasonló változásokon megy át az Ázsia és Csendes-óceáni térség (APAC) is, ami két részre oszlik. Külön csoportban lesz Japán, Dél-Korea, illetve Délkelet-Ázsia, valamint Óceánia, azaz Ausztrália és Új-Zéland is megkapja a saját részlegét.

A következő szezon már egy új pontrendszert fog használni, több Major tornára is számíthatunk, és a kompetitív évet a Six Invitational fogja zárni.

Folytatódik a Pilot Program is, amivel a Ubisoft megosztja a kozmetikai cuccok vásárlásából befolyt bevételeket legfeljebb 44 profi csapattal. A résztvevőket három kategóriába sorolják bizonyos feltételek függvényében, és amíg a legmagasabb szinten lévő szervezetek teljes kozmetikai pakkot kapnak a játékon belül, addig a legalacsonyabb csoport tagjai legfeljebb egy-egy fegyverre rakható charmot. Sőt, a csapatok még azt is kiválaszthatják majd, hogy melyik operátor kapja meg a hozzájuk kapcsolódó skineket.

Ti szoktátok nézni a profi Siege-meccseket?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)