Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ez a nyolc csapat vesz részt a Pro League döntőjében

|

Jövő héten São Pauloban esnek egymásnak a Rainbow Six: Siege legjobbjai. Természetesen a címvédő PENTA is ott lesz.

Hirdetés

November 18-19. nem csak azért fontos, mert akkor lesz a PlayIT, hanem azért is, mert ekkor zajlik a harmadik szezont záró Pro League, melynek során nem csak az derül ki, melyik a világ legjobb Siege-csapata, hanem az is, mit hoz pontosan a második év utolsó évada.

Hirdetés

A döntőig nyolc csapat küzdötte fel magát, köztük a német Penta Sports, mely az előző két rendezvényen diadalmaskodott. Európából továbbá a finn ENCE képviselteti magát, mely bár állandó visszatérő, nyerni az első év első szezonja óta nem tudott. Az Egyesült Államokból az Evil Geniuses által átvett Continuum és az 1nFamy, Brazíliából a Team Fontt és a Black Dragons, Ázsiából pedig a dél-koreai Mantis FPS és a japán eINs került a legjobbak közé. Íme a pontos menetrend brazil idő szerint, a hazaihoz képest 3 óra minusz az eltolódás, tehát a nyitó ceremónia szombaton 15:45-kor lesz, a White Noise leleplezése pedig 21:15-kor.

Az alábbi videó a döntőt harangozza be, érdemes lesz nézni.

A fejleményekről mi is beszámolunk, elsősorban arról, hogy a rendezvényen bemutatandó az új operátorok mire lesznek képesek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)