Hirdetés

Rengeteg pénzt fizetne a Riot azoknak, akik biztonsági rést találnak a Valorantban

|

A fejlesztők nagyon nem akarják, hogy csalók lepjék el a szervereket, így megtesznek mindent, amit csak lehet.

Hirdetés

Sokan kritizálják a Valorant anti-cheat rendszerének működését, de az tagadhatatlan, hogy a Riot nagyon sokat tesz a játékának védelméért. A legutóbbi lépésükként kihirdettek egy pályázatot a vállalkozó kedvű amatőr hackereknek és hobbi bugvadászoknak: aki talál hibát a csalás elleni védelemben, az 25-100 ezer dollár jutalmat kaphat.

Hirdetés

A kiírásban szerepel, hogy a bejelentésért járó jutalom mennyisége a bejelentett hiba mértékétől függ. Nem fognak minden apróságért tízezreket fizetni, de ha valaki talál egy olyan rendszerszintű hibát, ami komoly problémákat jelenthet a játék biztonságos futtatását illetően, akkor azért bőséges jutalmat kaphat. A cél, hogy annyi embert szabadítsanak rá a rendszerre, amennyit csak lehet.

Sokan nem örülnek annak, hogy a Valorant védelme akkor is fut, ha a játék nem megy Vannak, akik szerint a program jelenléte és az általa megkövetelt engedélyek garantálása túl nagy biztonsági kockázatot jelent. Ha világszerte több száz vagy több ezer lelkes amatőr rárepül majd a Vanguardra, és nem találnak semmit, akkor az legrosszabb esetben is megnyugtathatja a tömeget.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)