Hirdetés

Bejelentés is várható a Rocket League hétvégi bajnoki döntőjében

|

Észak-Amerika és Európa legjobb csapatai közül vasárnap avatnak bajnokot a Rocket League Championship Series döntőjében, ahol a játék fejlesztői is egy különleges bejelentéssel készülnek.

Hirdetés

Bár a League of Legends-zel még nem veszi fel a versenyt (legalábbis a nézettség tekintetében), az esport-szintű Rocket League is elég izgalmas bajnokságokat szokott hozni. A hétvégén pedig az első kvázi világbajnokságnak számító Rocket League Championship Series döntőjét nézhetjük meg egyenesen Hollywoodból.

A kétnapos eseményen Európa és Észak-Amerika négy-négy legjobb csapata vesz részt és persze jutalomként sem játékbeli ládákat kapnak, hiszen a helyezettek markát összesen 55 ezer dollár üti majd. A tornán természetesen ott lesz a Rocket League fejlesztője és kiadója, ráadásul egy különleges bejelentést is ígérnek. Az eseményeket végig a játék Twitch-csatornáján lehet majd követni, magyar idő szerint szombaton és vasárnap is este 7-kor kezdődik majd a közvetítés. A Psyonix bejelentése vasárnap, hazai idő szerint kilenckor várható, míg a döntőt hajnali 1-kor kezdik majd el a csapatok.

Ti belenéztek majd a bajnokságba?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)