Hirdetés

A jövő héten ismét összecsapnak Magyarország legjobb LoL-csapatai

|

Közeleg a League of Legends Roadshow győri állomása, ahol három kiváló csapat küzd meg értékes nyereményekért, amikből a kilátogató rajongók sem maradnak ki.

Hirdetés

A tavaly nyáron indult League of Legends Roadshow eddig is sok kiváló összecsapást hozott a legjobb hazai csapatok között, a budapesti döntő előtt pedig hamarosan elérkezünk az utolsó állomáshoz. Május 27-én Győrben feszülnek egymásnak az aktuális selejtezősorozat legjobbjai, hogy Riot pontok mellett egy-egy Samsung gamer monitorral, vagy csapatként 100 000 forinttal távozhassanak.

Hirdetés

A győri állomás helyszínén már csak a második elődöntőre és a döntőre kerül majd sor, hogy ezekben kik szerepelnek majd, azt a Magyar LOLTV Twitch-csatornáján megtudhatjátok 18-án csütörtökön és 21-én vasárnap, amikor a selejtezők utolsó két körére is sor kerül. De nem csak a magas szintű 5v5 meccsek miatt érdemes kilátogatnia a League of Legends rajongóinak, hiszen ti magatok is versenybe szállhattok egy 1v1 és egy 3v3 bajnokságban.

De nyerhettek egy Samsung gamer monitort is a helyszínen megrendezésre kerülő kincskereső játékon, ahogy a Kahoot kvízek után is loottal távozhattok. Emellett játszhattok VR-ban, versenyezhettek Hearthstone-ban és FIFA-ban, sőt, még a League of Legends legnépszerűbb hazai videósait és kommentátorait is kihívhatjátok egy meccsre a MOBA-ban. Ha mindezt nem szeretnétek kihagyni, nincs más dolgotok, mint lefoglalni a jegyeitek, a helyszínen felkapni egy italt a Meltdown kitelepülésénél és élvezni a meccseket!

Ti melyik csapatnak szurkoltok a League of Legends Roadshow állomásain?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)