Hirdetés

Egy angol egyetemen e-sport tartalomgyártást fognak tanítani

|

Az Egyesült Királyság egyik egyetemének média képzésében az e-sport tartalomgyártásról is lehet majd tanulni az ipar nagyjainak közreműködésével.

Hirdetés

A film és tv gyártás, és interaktív média programok része lesz az e-sport tartalomgyártás modul, amit utolsó évben lehet majd tanulni a University of York képzésében. 

Hirdetés

Az oktatásban az ESL, a világ legnagyobb e-sport cége is besegít. A céljuk, hogy átadják a diákoknak tapasztalataikat. A kurzus az írástól a videógyártáson át minden fontosabb módszert érint majd, ideértve a játékmenet felvétel finomságait is.

"Ez a modul egy fontos lépést jelöl az e-sport ipar szereplőinek profivá válása felé megtett úton" - nyilatkozta Rob Black az ESL-től.

A University of York az egyik legjobb egyetem az Egyesült Királyságban. Tagja a Russell Group kutatócsoportnak, és rendszeresen a nemzetközi rangsorok élén végez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)