Hirdetés

A Marvel's Spider-Man színésznőjét folyamatosan zaklatják a játékosok

|

Stephanie Tyler Jonest már a munkahelyén is hívogatják.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man mindkét epizódjához Stephanie Tyler Jones adta Mary Jane Watson arcát. Ugyan a szinkront már Laura Bailey biztosította, Jones került a reflektorfénybe, így a félőrült "rajongók" őt zaklatják. Jones rengeteg üzenetet kapott a szerepe miatt, de már új munkahelyén is hívogatni kezdték. Nem is csoda, hogy az egykori színésznőnek elege lett: megkért mindenkit, hogy legyenek szívesek leszállni róla.

Stephanie Tyler Jones nem jár meghallgatásokra, és csak olyan szerepeket vállal, amelyek lehetővé teszik, hogy a barátaival dolgozhasson és amelyekben kiélheti a kreatív energiáit. Alapvetően már csak arcápolással foglalkozik, és bár a karrierváltásnak alapvetően nem sok köze volt a mostani helyzethez, de a Spider-Man játékosok egyszerűen nem hagyják őt békén.

Hirdetés

Az utóbbi időben már elkezdtékaz arcápolással kapcsolatos Instagram oldalán és új munkahelyén is zaklatni.

"A hétvége során egyes követők áthágták a határokat. Az egyikőjük még az irodában is felhívott, több hangüzenetet is hagyott, folyton beszélni akart velem, és kérte, hogy hívjam vissza."

Hozzátette, hogy nagyon hálás a pozitív reakcióért és a szeretetért, amit az ő Mary Jane-je kapott a Marvel's Spider-Man rajongótáborának normális részétől. A mostani helyzet azonban tarthatatlan, és elmondta, hogy amennyiben bárki kényelmetlen helyzetbe hozza, azt letiltja mindenhonnan.

Érdemes mindig tudatosítani magatokban, hogy az üzenetek, amiket küldtök egy valódi ember irányába mennek. Gondoljátok végig, hogy kihez és miért beszéltek, mielőtt egy rendőr próbálja majd elmagyarázni nektek a zaklatás koncepcióját egy szürke szobában.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)