Hirdetés

A Fortnite új módjában életeket kell mentenünk

|

Az új játékmód egy érdekes együttműködés az Epic és a Nemzetközi Vöröskereszt között, így a változatosság kedvéért most életeket menthetünk, ahelyett, hogy kioltanánk őket.

Hirdetés

A Fortnite frissítések folyamatosan érkeznek a játék rajongóinak, így aki rendszeresen visszanéz pár meccsre, az mindig találhat valami újdonságot magának. A fejlesztők most egy teljesen új módon dolgoznak, melyben a kreativitásunkon van a hangsúly, és a harc helyett az élet megóvásán. 

Hirdetés

A Nemzetközi Vöröskereszttel összeállva a fejlesztők szeretnék felhívni a játékosok figyelmét arra, hogy egy kis elszántsággal mennyit segíthetünk másokon; ebből született meg a Liferun mód. A stúdió közleménye szerint itt a játékosoknak olyan Vöröskeresztes hősök bőrébe kell bújniuk, akik a világot bejárva, a való élet ihlette küldetéseket kell teljesítsenek, miközben életeket mentenek, ahelyett hogy elvennék azokat.

Egyelőre még nagyon keveset tudunk mind az együttműködésről, mind a kreatív módról, de az Epic vezérigazgatója, Tim Sweeney szerint ebben olyan eszközök állnak majd rendelkezésünkre, melyek segítenek az alkotóknak, hogy olyan dolgokat készítsenek el, melyekre máshol nem lenne lehetőségük, tehát az építkezés is fontos elem lesz. Jónak tűnő kezdeményezés, nagyon kíváncsiak leszünk, mit sikerül kihozni belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)