Hirdetés

Még két napig van esélyetek a Chio Mozdulj Gamer ajándékaira

|

Hamarosan lezárul a Chio Mozdulj Gamer és a JátékosLét Kutatóközpont kérdőíves kutatása, de még nem késő részt venni benne, ami már csak a kitöltőkre váró nyeremények miatt is megéri.

Hirdetés

A JátékosLét Kutatóközpont elég fontos és érdekes munkát végez, hiszen azt vizsgálják, milyen hatással is vannak ránk a játékok azon túl, hogy kiválóan szórakozunk a segítségükkel, ennek részeként például néhány régi sztereotípiát is segítettek lebontani. Persze mint minden kutatónak, nekik is szükségük van adatokra, ezek összegyűjtésében pedig most nektek is megéri segíteni.

Még mindig tart ugyanis a JátékosLét és a Chio Mozdulj Gamer közös kérdőíves kutatása, amiben a magyar gamereket kérdezik arról, mennyire aktívak fizikailag hazánk játékosai, és milyen gyakran egyensúlyozzák ki a PC-s és konzolos játékot egy kis mozgással. Ha ti is szeretnétek hozzájárulni, hogy minél pontosabb képet kaphassunk a kutatás végén, ezt a kérdőívet kell kitöltenetek, természetesen a valóságot fedő válaszokkal, de ez nem csak a kutatóknak jó.

Ti is értékes ajándékokkal lehetettek gazdagabbak, ha részt vesztek a felmérésben, ugyanis a résztvevők közül a szerencsések megkaphatnak egyet a tíz Deluxe belépő közül a novemberi budapesti PlayIT Show-ra, aminél jobb gamer buli nem igen van Magyarországon. Egy igazán szerencsés kitöltő pedig egy vadonatúj vezeték nélküli fejhallgatóval játszhat ezentúl, hiszen egy Skullcandy PLYR 1 üti az egyik nyertes markát, ami rengeteg különböző platformon használható.

Viszont már nem pályázhattok sokáig a nyereményekre, ugyanis a kérdőíveket már csak június 30-áig, azaz csütörtökről péntekre virradó éjjel éjfélig gyűjtik a szervezők, így ha rohannotok nem is kell, sokáig már nem is érdemes halogatni a válaszadást. Még egyszer a könnyebbség kedvéért, ezen a linken találjátok a kérdőívet, ha pedig már kitöltöttétek, akkor már csak abban kell bíznotok, hogy ti lesztek a szerencsések!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)