Hirdetés

Számháborúztál már repülőmúzeumban? Itt az ideje!

|

A hétvégén lesz a RepTár piknik, amin rengeteg érdekes program mellett a Chio Mozdulj Gamer közreműködésével egy számháborúban is részt vehettek ingyen - és még a leutazást is megkönnyítik nektek.

Hirdetés

Épphogy csak lezajlott a júniusi Chio Mozdulj Gamer esemény, máris jön a következő. Júliusban egy nagyon különleges rendezvénnyel vár titeket a mozgalom. 

Hirdetés

Július 8-án, szombaton 9-18 óra között lesz a RepTár piknik Szolnokon, amin változatos programok várnak titeket - és ha a lejjebb látható linken regisztráltok, mindegyiken ingyenesen vehettek részt a Chio Mozdulj Gamer és a Generali a Biztonságért Alapítvány jóvoltából! Ki lehet majd próbálni az Oculus Riftet, egy MiG-29 szimulátort, lézerharcot, megnézhettek egy drón bemutatót, mászófalon mászhattok, repülőkben és helikopterekben gyönyörködhettek, a Kutyajó ponton kutyákkal találkozhattok, 11:00-15:00 között pedig DoggyAndival lehet fotózkodni, aláírást kérni tőle, megdícsérni munkásságát, váltani vele pár kedves szót. A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom következő nagykövete (hopp, egy kis spoiler!), Szalay Isti is ott lesz a rendezvényen. Bizony, Isti nem véletlenül tűnt fel a legutóbbi Mozdulj Gameren, vagyis a gokartversenyen, ő lesz ugyanis a megnyerően csengő Mr. Július cím birtokosa. A szolnoki RepTárban természetesen a Mozdulj Gamer programokat is sorra kipróbálja majd. 

Az egészben viszont a legjobb a Chio Mozdulj Gamer számháború, mely 16:45-kor kezdődik, és a helyszínen lehet rá regisztrálni (vagy itt)! A Mozdulj Gamer részlegnél egyébként VR-eszközöket is kipróbálhattok és visszatér egy régi kedvenc, a mászófal is. 

Fontos még, hogy Magyarország területéről akárhonnan is érkezzetek vonattal, ha alkalmi menettérti vonatjegyet vásároltok, 50% kedvezményt kaptok - csak pecsételtessétek le az oda szóló jegyeteket, és visszafelé az út ingyenes!

Este 20:00-22:00-ig még Quimby koncert is lesz, erre viszont muszáj belépőt váltani, melynek ára 2600 forint. 

Gyertek, ennél jobb program nem lesz a hétvégén! 

Ahogy azt már jól tudjátok, a Chio Mozdulj Gamer rendezvényei ingyenesek, viszont előzetes regisztrációhoz kötöttek. Ide kattintva tudtok regisztrálni. 

Chio Mozdulj Gamer számháború

Időpont: 2017. július 8., 09:00-18:00
Helyszín: RepTár, 5000 Szolnok, Indóház utca 4-6.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Regisztráció: Itt tudsz regisztrálni!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)