Hirdetés

Vegyél részt egy fontos kutatásban, és zsákold be a Media Markt utalványokat!

|

A legszerencsésebb kitöltők értékes vásárlási utalványokat kapnak, de egyébként is érdemes részt venni a kutatásban.

Hirdetés

Az ELTE kutatói jelenleg Demetrovics Zsolt professzor vezetésével egy nemzetközi tudományos kutatás keretében vizsgálják kanadai, ausztrál, brazil és kínai kollégáikkal a videojáték és szerencsejáték együttjárását. Maga a kutatás kiterjed a gamerek szokásaira, és az elmúlt években egyre gyakoribb szerencsejáték-szerű tevékenységekre is a játékvilágban, mint a loot boxok megjelenése, az egyre népszerűbb e-sport fogadás, vagy épp a skin alapú szerencsejáték.

Ebben a kutatásban most ti is részt vehettek, ha Magyarországon éltek, elmúltatok már 18 évesek, és az elmúlt 12 hónapban játszottatok valamilyen videojátékkal akár mobilon, konzolon vagy PC-n - utóbbi kritériumot azért valószínűleg nem lesz nehéz teljesítenie a GS olvasóinak. A felmérés egy teljesen anonim, online kérdőívet takar, melynek kitöltése nagyjából 30 percet vesz igénybe.

Hirdetés

És bizony érdemes rászánni a kutatásra ezt a fél órát, mivel a résztvevők között értékes nyereményeket, 10 db 30 000 Ft-os és 1 db 150 000 Ft-os Media Markt vásárlási utalványt sorsolnak ki. Fontos, hogy a kutatásban való részvétel teljesen önkéntes, és a résztvevőknek lehetősége van bármikor, bármilyen következmény nélkül elállni a részvételtől. A kutatók a vizsgálat során gyűjtött adatokat szigorúan bizalmasan kezelik.

Ha érdekel benneteket a kutatás ide kattintva kattintva lehet abban részt venni. 

Az egész kutatásról még részletesebben itt tudtok olvasni, a nyereményjáték szabályzata itt érhető el, az adatkezelési tájékoztató pedig itt. A kutatást a University of Calgary Kutatásetikai Bizottsága, valamint az ELTE PPK Kutatásetikai Bizottsága jóváhagyta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)