Hirdetés

Xigmatek Caseking gépházfestő verseny - gyere el a nyereményátadóra!

|

Az elmúlt hónapokban lezajlott gépházfestő verseny nyereményátadására most pénteken kerül sor.

Hirdetés

A Caseking márciusban hirdette meg gépházfestő versenyét, melynek során elképesztő alkotások születtek. Rengetegen megmutatták, milyen kreatívan tudnak dizájnt tervezni egy Xigmatek Asgard gépházra, ti pedig megszavazhattátok, ki legyen az első helyezett, és így a DXRacer gamer szék győztese.

A díjátadásra a pénteki GameNighton kerül sor, egész pontosan 19:30-tól. Nem csak az első helyezett kap díjat, a Cougar, a Chieftec és a Geekstore jóvoltából további résztvevők is részesülnek valamilyen jutalomban. Gyertek el, gratuláljatok a helyszínen a művészeknek, és érezzétek jól magatokat a rendezvényen, ahol egyébként további ajándékokat szórunk szét a versenyeken indulók között. Részletek itt.

GameNight június 

Időpont: 2016. június 24. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight - mini-EB, LoL és mások!

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)