Hirdetés

Arcania: A Gothic Tale - Friss Xbox 360 képek

|

Befutottak az első, valóban értékelhető képek a játék Xbox 360-as verziójából.

Hirdetés

Alig egy órája tudtuk meg, hogy az Arcania: A Gothic Tale több hónapos halasztást lesz kénytelen elszenvedni, ám a minden - főleg kommunikációs - szempontból vállalható indoklás miatt hajlamosak vagyunk elnézni ezt a kiadónak. Történt ugyanis, hogy a JoWooD a tervezettnél több erőforrást és több időt biztosít a Spellbound számára, hogy minél magasabb minőséget képviseljen az aranylemezre szánt végtermék.



Az örömteliként és lelombozóként (nézőpont kérdése) kezelhető hír után nem sokkal képek áradatával tömte teli a kiadó PR-részlege virtuális postaládánkat, melyek egytől egyig az Arcania: A Gothic Tale Xbox 360 játékkonzolra szánt változatából származnak.

További képek a galériában

Érzed már a ritmust?


Véleményem szerint nem lesz különösebb probléma a grafikával, hiszen PC-n (megfelelő konfiguráció birtokában) az élsimítás, a magasabb felbontás, és néhány egyéb nyalánkság révén még szebb látványt lehet kicsikarni a játékból.



Technológiai oldalról közelítve a témához, kijelenthetem, hogy már most veri az egy bétateszt erejéig nálam vendégeskedő Risent. A karakterek, főként az emberek kidolgozottsága billenti a Spellbound játéka oldalára a mérleget, miközben a rivális inkább hangulat és atmoszféra tekintetében ad pofont jelen írás tárgyának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)