Hirdetés

Command & Conquer 4 - Megvan a végleges cím

|

Véget ért a közösség bevonásával lefolytatott brainstorming, s elnyerte végleges címét a Command & Conquer 4.

Hirdetés

Egy hónapja már annak, hogy az Electronic Arts meghírdette akcióját, melynek keretében alcím-ötleteket várt a Command & Conquer 4 számára. A beérkező javaslatok közül a legjobb nem csak résztvehet a játék bétatesztjén tíz hátrébb rangsorolt sorstársával egyetemben, hanem nevét megörökíti a stáblista is.



Az EA a GamesCom napjaira időzítette a részleges eredményhirdetést, ugyanis a végleges cím (Command & Conquer 4: Tiberian Twilight) már ismert, ám a névadó, továbbá a többi díjazott kilétét homály fedi.
Megjegyzendő persze, hogy a Tiberian Twilight mint alcím nem új, és nem eredeti ötlet. Elképzelhető ugyan, hogy a rajongók javaslatai közül valóban nem nyerte el egyik sem a döntéshozók tetszését, ám az sem kizárható, hogy csupán a közösség megmozgatása, és egy kis hírverés volt a cél.



Bárhogy is legyen, az állandó netkapcsolatot igénylő Command & Conquer 4: Tiberian Twilight 2010-ben kerül az üzletek polcaira, s annak ellenére lesz nehéz dolga diadalt aratni, hogy évről évre kevesebb rivális lát napvilágot. Jövőre azonban az egyik legnagyobb név, a StarCraft folytatása is megmutatja mire képes.
A Tiberian Twilight két kampánnyal (GDI, NOD), egy egyedül, illetve cooperatív módban is játszható területfoglalós mókával, valamint egy öt az öt ellen játszandó, feladat-központú multiplayer játékmóddal vértezi fel magát az összecsapásra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)