Hirdetés

FIFA Street - első pillantás

|

Az utcai- és teremfoci szerelmesei jövőre új játékból leshetik el a különböző trükkös mozdulatokat.

Hirdetés

PC-n ugyan nem találkozhattunk vele, a FIFA Street sorozat azonban konzolokon nagy sikernek örvend, és már nagyon vártunk egy új részre.

Szerencsére a gamescomon az EA Sports bejelentette, hogy az EA Canada gondozásában már készülget a legújabb FIFA Street, ami semmilyen alcímet vagy számozást nem kapott. A készítők állítása szerint a jövő év elején érkező játék kétszer annyi csellel és mozdulattal kecsegtet, mint az inkább bajnokságokra fókuszáló FIFA 12. Több, mint 35 környezetben csatározhatunk különböző bajnok csapatokkal, 5v5 vagy 6v6 mérkőzésekben. Profi utcai focisták segítségével vették fel a mozdulatokat, így a látványra nem lehet majd panaszunk. A FIFA Street támogatja az EA Sports Football Clubot, az EA Sports Season Ticket tulajdonosok pedig mindenkinél előbb kipróbálhatják.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)