Hirdetés

Gamescom 2014 - újdonságok a PlayStation háza táján

|

Európába érkezik a PS Now, újabb információk a PS TV-ről és a Share Play funkcióról: PlayStation rövidhíreink következnek.

Hirdetés

A Sony a gamescom 2014-es konferenciáján természetesen nem mehetett el szó nélkül a PlayStation 4 leendő frissítése, a PlayStation Now európai premierje vagy éppen a PlayStation TV mellett, ezért mindegyikről megosztott velünk pár új részletet.

A legrövidebb, számunkra mégis kiemelten fontos újdonság a PlayStation Now európai indulásának beharangozása volt, a szolgáltatás várhatóan 2015-ben mutatkozik be az öreg kontinensen, elsőként az Egyesült Királyságban indul majd a bétateszt.

A Sony bejelentette továbbá, hogy a PlayStation TV október 14-én rajtol el Észak-Amerikában, november 14-én pedig Európában és támogatni fogja a PS Now szolgáltatást, a Vita játékokat, a remote play-t, valamint a PlayStation 1-es és PSP-s klasszikusokat. Mindezt 100 euróért cserébe, de érkezik egy 140 dolláros bundle is DualShock 3 kontrollerrel, egy 8 GB-is memóriakártyával, HDMI kábellel és egy The LEGO Movie: The Video Game-mel felszerelve.

Végül a kiadó megerősítette, hogy a PlayStation 4 v2.00-s, őszre betervezett rendszerfrissítése elérhetővé teszi többek között a Share Play funkciót, amely egyfajta "virtuális kanapéként" szolgál: lényegében megoszthatjuk barátainkkal a játékunk irányítását. Az ismerősünknek nem lesz szüksége rá, hogy letöltse vagy birtokolja a játékot, távolról is könnyen bekapcsolódhat a mókába.

Ezen kívül érkeznek további közösségi funkciók is, mint például a YouTube app, amivel közvetlenül megoszthatjuk felvételeinket és megújul a dashboard "What's New" szekciója is.

Elégedettek vagytok az elhangzottakkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)