Hirdetés

Gamescom 2014 - gyönyörű a vizuális regényként érkező Nero

|

A Microsoft indie címeket támogató kezdeményezésének hála újabb gyöngyszem van készülőben, a Nero elég ígéretesnek tűnik.

Hirdetés

Az Ori and the Blind Forest után itt a következő ígéretes indie játék, az ID@Xbox program keretén belül érkező Nero, amelyet az egyelőre ismeretlen, viszont játékipari veteránokat tömörítő Storm in a Teacup csapat szállít nekünk.

A Nero egy varázslatos történetközpontú kalandnak - egyfajta "vizuális regénynek" - ígérkezik egy titokzatos világban, a sajtóközleményből kiindulva intuitív irányítással, nagy hangsúlyt kapó zenével és alaposan kidolgozott rejtvényekkel kiegészítve. Egyedi, álomszerű látvány vár minket a játékmenet során, a fejlesztők AAA-kategóriás játékokra jellemző minőséget és magas újrajátszási faktort ígérnek. A komplexnek ígérkező, érzelmekre fókuszáló történet két karakterre összpontosít, egy fiúra és a rejtélyes fekete köpenyes társára, amihez a bejelentéshez mellékelt trailerben tapasztalhatóan erőteljes képi világ társul:

A Nero várhatóan kizárólag Xbox One-ra jelenik meg, egyelőre ismeretlen időpontban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)