Hirdetés

Gamescom 2015 - bemutatkozik a Rainbow Six Siege új funkciója (videó)

|

A Ubisoft szerint egy trailer nem trailer, így a Microsoft sajtókonferenciáján bemutatott előzetes mellé megkaptuk a Spectator Cam funkció saját videóját is.

Hirdetés

A Ubisoft stílusosan a Rainbow Six Siege német csapatát, a GSG-9-et mutatta meg a Microsoft gamescom 2015-ös előadásán, ráadásul a jelenlévők ki is próbálhatták, hogy milyenek a pörgős összecsapások, viszont a soron következő kedvcsinálóban már valami teljesen másra fókuszálnak. 

Az új Tom Clancy's Rainbow Six Siege videóban szemügyre vehetitek, hogy milyen a Spectator Cam, azaz milyen az, ha az 5v5 multis meccsekbe bekapcsolódik egy 11. játékos is, aki afféle megfigyelőként, valós időben élvezheti a mérkőzést. Stratégiai és esport jelleggel is ajánlott: 

A Spectator Cam bétája PC-re már a Rainbow Six Siege megjelenésétől, október 13-tól elérhető lesz, viszont PS4-re és Xbox One-ra 2016 elejéig ne számítsunk rá. A Ubisoft egyelőre nem árulta el, hogy konzolokra miért késik a funkció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)