Hirdetés

Gamescom 2015 - World of Warcraft: Legion kiegészítő bejelentés élőben!

|

A Blizzard második előadása csak és kizárólag a World of Warcraft új kiegészítőjéről fog szólni. Kövessétek a bejelentést velünk együtt élőben!

Hirdetés

A Warlords of Draenor tavaly novemberben jelent meg, meglepő lenne, ha idén már jönne a folytatás, de azért nem lennénk szomorúak emiatt

A Blizzard első előadása mostanra már lement, de az igazi izgalmakat a mai prezentációra tartogatták. A bemutató témája a World of Warcraft: Legion címet viselő kiegészítője lesz, de ennél többet most még nem tudunk. Az, hogy az új kiegészítőt a gamescomon, és nem a BlizzConon jelentik be, jelentheti, hogy kiadó saját rendezvényére valami mást tartogat. Diablo III kiegészítő? Overwatch meglepetés? Még egy új IP? Meglátjuk. Addig is, a streamet ahogy elérhető az embed kód, beszúrjuk ide, alatta pedig megtaláljátok liveblogunkat.

Watch live video from BLIZZARD on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)