Hirdetés

A nap képe: amikor a német kancellár játszik a játékoddal

|

Azért az nem lehet rossz érzés egy fejlesztőcsapatnak, amikor a gamescom forgatagában egyszer csak feltűnik Angela Merkel, odamegy a standjukhoz, és elkezd játszani a termékükkel. Az összhatás mégis megmosolyogtató.

Hirdetés

Azért az, hogy Németországban annyira komolyan veszik a gamescomot, hogy maga Merkel nyitja meg a rendezvényt, és szét is néz az expón, az nem kis dolog. A világ egyik legnagyobb gamer rendezvényéről beszélünk persze, ami tavaly is közel 350 ezer embert fogadott be, tehát nem meglepő a gesztus, bár egy gyors beköszönéssel is letudhatta volna a német kancellár a dolgot. De ő szét is nézett a kiállításon.

Hirdetés

Nem csoda, hogy a svájci Giants Software büszkén fotózta le a pillanatot, amikor Merkel a standjuknál a tőle megszokott vidám, önfeledt, érzelmekkel teli arckifejezéssel (irónia) próbálgatta a Farming Simulator 2017-et. Az egésznek van egy abszurd bája, én - minden rosszindulat nélkül - vigyorogtam a kompozíción.

Szóval mostantól teljesen politikailag korrekt a Farming Simulatorral játszani, ha a szülők kérdezik, megvan a tökéletes reakció:

- Gyermekem, miért játszol megint egy traktoros hülyeséggel?
- Mer' kel!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)