Hirdetés

Gamescom 2017 - több játékot is livestreamel a Nintendo

|

Az E3-on ugyan csak a szokásos, Direct-szerű streamjét tartotta meg a Nintendo, de a kölni gamescomra több tartalommal is érkezik, amelyekből a világ többi része sem marad ki.

Hirdetés

Kaci a megmondhatója, hogy Amerikában milyen elszánt követői vannak a Nintendónak, akik nem restellnek órákig sorban állni csak azért, hogy kicsit játszhassanak egy-egy exkluzívval. Valószínűleg a gamescom esetében sem lesz ez másképpen, főleg azt figyelembe véve, hogy a japán kiadó bizony nem kevés látnivalóval készül az eseményre. 

Hirdetés

A Nintendo bejelentette, hogy több játékot is magával visz az expóra, ezek közül is kiemelt szerepet szán a Super Mario Odyssey és Metroid: Samus Returns címeknek. Az Odysseyt augusztus 23-án, délután 3 órától követhetik nyomon világszerte az érdeklődők egy livestream keretében, Yoshiaki Koizumi producer fogja kommentálni a demót. A Metroid live showra augusztus 24-én, délben kerül Yoshio Sakamoto producerrel és José Luis Márquez kreatív rendezővel, valamint számíthatunk Fire Emblem Warriors és Xenoblade Chronicles 2 kedvcsinálókra és interjúkra is a fejlesztőcsapatokkal. A helyszínen egyébként játszható lesz a Pokken Tournament DX, a Mario + Rabbids Kingdom Battle és sok más is. 

Az összes előadás követhető lesz a Nintendo of Europe YouTube csatornáján, de persze mi is beszámolunk majd az eseményekről nem csak a gép előtt, de a helyszínről is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)