Hirdetés

Ilyen lesz a Banishers: Ghosts of New Eden játékmenete

|

Negyedórányi gameplayt mutatott a Don't Nod az év végén érkező akció-szerepjátékból.

Hirdetés

Nem a Warhammer 40,000: Space Marine 2 volt az egyetlen újdonság, amit a Focus Entertainment kivitt a gamescomra, a kölni gamerexpón zárt ajtók mögött megtekinthető bemutatók között kapott helyet a Banishers: Ghosts of New Eden majd' 15 perc hosszúságú gameplay trailere is. A szóban forgó akció-szerepjátékot a Life is Strange-dzsel híressé lett Don't Nod fejleszti.

A stúdió és a kiadó már korábban is együttműködtek a 2018-as Vampyr kapcsán, és kevéssel annak megjelenése után beharangozták, hogy a partnerségük a jövőben is folytatódni fog. Sokan - köztük mi is - azt feltételeztük, hogy ez a megállapodás a vámpírrá változtatott orvos, Jonathan Reid kalandjainak következő felvonását takarja, ehelyett azonban egy új IP-val leptek meg bennünket.

Hirdetés

A november 7-én PC-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Series X-re és Series S-re megjelenő Banishers: Ghosts of New Eden a 20. század eleji ködös Londont a frissen gyarmatosított Újvilágra cserélte. Itt vadászik lidércekre, kísértetekre és más túlvilági entitásokra Antea Duarte és Red mac Raith. Egy napon a páros nőtagját elragadja a halál, és Anthea nem kel át a túlvilágra, hanem az élők között ragad szellemként. A férfi előtt a legújabb trailer alapján két lehetséges út áll: mások sorsát is befolyásoló döntéseivel elősegíti Anthea átkelését, vagy ellenkezőleg, azon fáradozik, hogy visszahozza szerelmét az életbe.

Bár még láthatóan csiszolásra szorul a játék, leginkább az arcanimáció és az ajakszinkron problémás, a hangulata már most rendben lévőnek tűnik. Az pedig, hogy a két karakter cserélgetését ösztönző harcrendszer, valamint a jelentős részben különféle rejtélyek kibogozására épülő játékmenet mennyire szórakoztató, majd csak akkor derül ki, amikor már mi is kipróbálhatjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)