Hirdetés

Jövőre csúszott a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, de íme a játékmenet

|

Idén már nem kapjuk meg a kilenc Star Wars-fim cselekményét felölelő kalandot.

Hirdetés

Az már önmagában kecsegtető volt, hogy az eddigi Star Wars filmeket egy csomagban végigjátszhatjuk kockásított változatban, az pedig csak még vonzóbbá tette az új LEGO-mókát, hogy közel 500 játszható karakterrel érkezik a csomag. Sajnos bármennyire is szerettük volna betenni a karácsonyfa alá, a The Skywalker Saga megjelenésére már nem számíthatunk 2020-ban. 

Hirdetés

A gamescom Opening Night Live-ra a TT Games egy gameplay trailerrel készült, amelyben megelevenedtek az egyes filmek jelenetei. Csakhogy a boldogsághoz némi szomorúság is társult, mivel az előzetes vége azt hirdette, hogy a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga csak 2021 tavaszán fog megérkezni, de akkor legalább PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X-en és Nintendo Switchen is beszerezhetjük majd. 

Ti le fogtok rá csapni, vagy elég volt már a LEGO-játékokból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)