Hirdetés

Nem megy a Capcom a GamesComra

|

Bemutatható játék hiányában nem megy a Capcom a németországi GamesComra

Hirdetés

Európai blogján tette közzé a Capcom a szomorú hírt, hogy idén nem utazik Kölnbe a GamesComra, így tőle nem láthatunk és hallhatunk majd újdonságokat.

Az indoklás végtelenül egyszerű: jelenleg nincs olyan portékája, amit érdemes lenne elvinni és megmutatni. Pontosabban lenne kettő, melyek közül az egyik az augusztusban megjelenő Dead Rising 2, ám mivel Németországban anno az első részt is betiltották és ami a második esetében is sanszos, ezért ez kiesett. A második épp aktuális és bemutatható játék a Sengoku Basara Samurai Heroes, ami elmondásuk szerint bár nagyszerű játék, egyedül mégsem tudná elvinni a bulit. A Capcom ezért nem megy augusztus 18 és 22 között Kölnbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)