Hirdetés

Gamescom 2017 - itt a ReCore Definitive Edition megjelenési dátuma

|

Új tartalommal kiegészülve jelenik meg újra az Xbox One egyik legérdekesebb játéka, a Recore.

Hirdetés

Még tavaly év vége felé jelent meg az Xbox One egyik legígéretesebb játéka, a ReCore, amely végül ha nem is lett éppenséggel tökéletes, mindenképpen egy ötletes címnek mondható, ami megér egy próbát a műfaj rajongóinak. A Microsoft most újra kiadja a játékot, néhány extrával megtoldva.

A héten ugyan már sikerült valakinek véletlenül kikotyognia, de most hivatalosan is bejelentette a Microsoft, hogy hamarosan megjelenik a ReCore Definitive Edition. A játékban egy új történetet játszhatunk majd (Eye of Obsidian) valamint egy új robottal, a T8-NK Corebottal is megismerkedhetünk majd.

A bejelentést a fenti trailer kísérte, valamint azt is megtudtuk, hogy a ReCore Definitive Edition megjelenés augusztus 29-én várható. Nektek várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)