Hirdetés

Rocksmith - a közönség véleménye

|

A Ubisoft körbejárta Nyugat-Európa legnagyobb fesztiváljait, hogy a kilátogatók élőben ismerhessék meg a Rocksmith élményt.

Hirdetés

Három hónapon keresztül járták a kontintenst, megfordultak 10 fesztiválon, összesen 15000 kilométert tettek meg és 180000 ajándékot osztottak ki.

Magyarországra sajnos nem jutottak el, pedig igen látványos standot sikkerült felépíteniük, amely biztosan vonzotta volna az itthoni közönséget is. Miután a látogatók kipróbálták a Rocksmith-t, a Ubisoftosok természetesen igyekeztek mikrofont nyomni az orruk alá, és kifaggatni őket, hogy mi a véleményük. Az alábbi videóban leginkább francia és német fiatalok szólalnak meg, akik csupa-csupa pozitív dolgot mondanak az oktatási és szórakoztatási célzattal egyaránt bíró játékról, miközben Lenny Kravitz - Are You Gonna Be My Girl című nótája szól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)