Hirdetés

The Black Mirror 2 GamesCom trailer

|

Ha minden jól megy, még az ősz folyamán kezünkbe kaparinthatjuk a Black Mirror folytatását.

Hirdetés

A díjnyertes Black Mirror folytatása oly mértékben támaszkodik az előd ismeretére, hogy annak legyűrése nélkül hiba lenne nekivágni a The Black Mirror 2 végigjátszásának.



No nem azért, mert semmit sem értenénk a történetből. Csupán arról van szó, hogy a rengeteg utalás, az eddig homályban rejtőzködő titkok felderítése akkor durran nagyot, ha ismerjük az előzményeket, s felállítottuk saját teóriánkat a Gordon családot sújtó átokkal kapcsolatban.
Tizenkét évvel s egy óceán választ el minket az első rész tragikus eseményeitől. A The Black Mirror 2 főszereplője, Darren a Main állambeli Biddeford óceánparti városkájában tengeti napjait, mint egy fotóstúdió alkalmazottja. A fizikát hallgató huszonéves ifjú már régen otthagyta volna a botrányosan alacsony fizetéssel járó munkát, no meg lusta főnökét, Fullert, ha történetesen nem a fényképezés lenne az egyetlen hobbija.



Egy napon azonban felbukkan a gyönyörű angol lány, Angelina, hogy fényképet készíttessen. Darren azon nyomban fülig szerelmes lesz, de balszerencséjére főnöke is felfigyel a szemrevaló teremtésre. Hősünk felfigyel rá, hogy az üzletet elhagyva egy idegen ered Angelina nyomába. Rövidesen szörnyűséges tragédia következik be, Darren pedig a fejébe veszi, hogy csakis Fuller tehet mindenről. Nyomozni kezd, az egyre rejtélyesebbé váló kirakós apró darabkái az Atlanti óceán túlfelére, Willow Creek városába, vezetik, ahol egy évtizeddel korábban rituális gyilkosságok tartották rettegésben a lakosságot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)