Hirdetés

Több mint 200 játékot szerezhetünk be akciósan az Xbox Gamescom leárazásában

|

Annak ellenére, hogy ez most egy rendhagyó év, Gamescom van, és erre a Microsoft is igyekszik emlékeztetni minket.

Hirdetés

Ha nem borult volna fel az életünk teljesen, most valószínűleg Kölnben várnánk, hogy beléphessünk az óriási Koelnmesse rendezvényközpont területére, találkozhassunk a fejlesztőkkel, megnézzünk, kipróbáljunk mindent, amit magukkal vittek, és a végén rengeteg loottal távozzunk. Ehelyett itthon ülünk, és készülünk az este 8-kor kezdődő, Opening Night Live címet viselő nyitó ceremóniára, melynek keretében két órán keresztül dőlnek majd a bejelentések és az új infók.

Hirdetés

Ha szeretnétek addig valami újjal elütni az időt, vagy akár utána, kikapcsolódásképp, és van Xbox One konzolotok, nézzetek körül a Gamescom 2020 alkalmából beindított leárazás kínálatában, mert augusztus 31-ig több mint 200 játék kapható akciósan, némelyik 60%-os kedvezménnyel. Most ért véget az Ultimate Game Sale, úgyhogy nem ez a legerősebb felhozatal, de van egy-két érdekesség, amit nem árt most behúzni. Kattintsatok a linkre, aztán csapjatok le mindenre, ami tetszik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)