Hirdetés

Tony Hawk személyesen a GamesComon

|

Az Activision sajtóközleménye szerint a hírneves gördeszkás is megjelenik a kölni játékshown.

Hirdetés

Az Activision egykor tündöklő Tony Hawk sorozata mára sokat vesztett fényéből, a rajongój jelentős része átpártolt a hajmeresztő, a valóságban kivitelezhetetlen trükköket erőltető játékról a deszkázást jóval realisztikusabban bemutató EA-féle Skate sorozathoz.



A Tony Hawk: Ride lenne az a csattanós válasz, aminek segítségével kifognák a szelet a rivális vitorlájából, s visszaszereznék az elcsatangolt híveket. Hogy ehhez tényleg szükség van-e egy deszkát utánzó vezeték nélküli kontrollerre, azt csakis Ti, játékosok és vásárlók dönthetitek el.



Tony mindenesetre megteszi a maga részét (mindegy, hogy lelkesedésből, vagy a szerződésben foglalt kötelezettség hatására), így személyesen is megjelenik augusztus 21-én az Activision pavilonjában, ahol demonstrálja, mire képes a Tony Hawk: Ride új kontroller. Ezt követően találkozhatnak vele a rajongók is néhány perc erejéig, majd újabb bemutatóra kerül sor, immáron valódi deszkával. Gyanítom, a sport hívei szemében ez utóbbi ér többet.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)