Hirdetés

Vérgőzös trailerrel mutatkozott be a Killing Floor 3

|

A gamescom 2023 megnyitóján egy már-már undorító előzetest kaptunk a sorozat folytatásáról.

Hirdetés

Tegnap este rengeteg kisebb-nagyobb bemutatót kaptunk, de nagyrészt olyan játékokról volt szó, melyek érkezéséről már tudtunk. A Killing Floor 3 bejelentése a semmiből jött, és lenyűgözött mindenkit, aki nem ódzkodik a vér látványától.

A sztori 2091-ben játszódik, amikor is a Horzine egy seregnyi felturbózott Zedet épít. A Nightfall lázadó csapatára vár majd a feladat, hogy szétszedjék őket.

Hirdetés

A lényeg így is úgy is a látványos öldöklés lesz, amit remélhetőleg újra átélhetünk majd egy 6 fős kooperatív módban vagy egy 12 fős PVP-ben élményben. Sajnos egyelőre nem tudjuk, hogy milyen tartalmakkal érkezik a folytatás, így csak az előző epizód alapján tudunk tippelgetni.

A Killing Floor 3 nem kapott megjelenési dátumot, de az már biztos, hogy PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is érkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)