Hirdetés

GameStar Tábor 2013: The Video Game - beindult a blog

|

Életre kelt a GameStar Tábor 2013: The Video Game web4-es blogja, ahol megtalálhattok minden információt, amire az elkövetkezendő hónapokban szükségetek lehet.

Hirdetés

Ezen információk tömkelege a GameStar Tábor 2013-mal kapcsolatos, amit mind nagyon várunk már, hiszen az Év Játékáról van szó elvégre.

A cikk olvasásának ezen pontján már biztosan felmerült bennetek a kérdés, hogy miért lesz jó nektek ellátogatni a GS Tábor blogra, úgyhogy meg is válaszoljuk hamar. Az email és a Facebook oldal mellett itt érhetitek el leggyorsabban Mocsyt, a rendezvény főszervezőjét, aki lassacskán felvehetné harmadik névnek a jmocsary@gamestar.hu címet is, annyit szerepelnek együtt. 

Emellett a blog oldalon értesülhettek a legfontosabb információkról, amelyek a tábort érintik. Megismerhetitek az előrendelői akcióban megszerezhető DLC tartalmát, megmutatjuk, milyen nyereményekkel gazdagodhattok, illetve milyen cuccokkal találkozhattok, ha belecsöppentek a GameStar Tábor 2013: The Video Game eseményeibe. A blogon megtalálhatóak a korábbi táborok nyereményei, összefoglalói is, úgyhogy annak, aki szeretne egy kis ízelítőt kapni abból, hogy mire számíthat július 14 és 20. között a Velencei-tó partján fekvő IFI Szállóban megrendezendő grandiózus eseményen, erősen javallott a táborok történetének megismerése.

Te voltál már táborban? Mi a legkedvesebb emlék?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)