Hirdetés

GameStar tábor 2018 - jönnek a XV. nyári játékok!

|

Tizenöt egység még gombócból is sok, nemhogy évekből. Idén tizenötödik alkalommal vonulunk el egy hétre a város zajától a víz partjára, hogy kedvenc szabadidős tevékenységünknek hódoljunk a GameStar táborban!

Hirdetés

A GameStar csapata és a magazin leghűségesebb rajongói júliusban ismét beveszik a Velencei-tavat, hogy az IFI szálló ismerős környezetében eltöltsék az idei nyár legjobb hetét. Aki volt már velünk táborozni, az pontosan tudja, hogy nem túlzás ez a jelző, sok régi táborozónk már az első rügyek megjelenésekor megkeres minket, hogy bebiztosítsa a helyét erre a nagyszerű mókára.

Hirdetés

Jelen pillanatban még ezerrel dolgozunk a szervezésen, így konkrétumokat nem tudunk (és persze nem is akarunk) elárulni, de az biztos, hogy a szabadidős tevékenységeknek sokkal nagyobb teret engedünk. Ez persze nem jelent kötelező reggeli tornát, de mindenképpen szeretnénk több olyan versenyt, ahol a résztvevőknek le kell rakni a kontrollert, el kell engedni az egeret, felemelni a hátsójukat a székről és kivonulni a friss levegőre. A tapasztalat azt mutatja, hogy ez csak elsőre megy nehezen, amint megkezdődnek a sportprogramok, mindenki aktivizálja magát. Jó példa erre az évek óta nagy népszerűségnek örvendő házi asztalitenisz bajnokságunk, nem nagyon lövök mellé, ha azt állítom, hogy nagyobb nézőszámot tud produkálni, mint egy FIFA-menet.

A sport mellett persze nagy hangsúlyt fektetünk a házi versenyekre, ezeken értékes nyereményekért küzdhettek meg egymással. Gondoskodunk róla, hogy aki odateszi magát ezeken az aktivitásokon, az ajándékokkal (és persze élményekkel) megpakolva térjen haza. Bárkinek esélye lesz hazavinni valami igazán szép trófeát a táborból. Gyertek el minél többen, ilyen menő nyári táborban még egészen biztosan nem voltatok!

Jelentkezni Kovács Judit kolléganőnknél lehet, arra azonban már most szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a helyek nagyon gyorsan betelnek, jellemző a várólista. A leggyorsabb befizetők idén egy nagyon menő táskát kaptak ajándékba.

Várunk benneteket július közepén Velencén, töltsétek velünk a nyár legjobb hetét! Figyeljétek a tábor aloldalát, mert itt osztunk meg minden fontos információt, és itt derül fény arra, hogy milyen nyereményeket fogtok tudni hazavinni!

Biztos, ami biztos, pár gyakori kérdés:

Mikor és hol lesz a tábor?

2018. július 15-21, Velence, IFI szálló (2481 Velence, Tópart utca 51.)

Érkezés vasárnap (ebédet már kaptok), távozás szombaton (reggeli még jár).

Mi a jelentkezési határidő?

2018. július 6. Ezt követően már nem tudunk jelentkezést fogadni.

Mennyibe kerül a részvétel?

59 900 forint (az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést, a szállást, az internet- és áramhasználatot, valamint a terembérlést).

Kapok ott gépet, vagy vigyem a sajátomat?

A táborlakók jellemzően saját gépet hoznak a táborba, de lehetőség van kedvezményes áron gépet bérelni egy hétre. A szerkesztőségi konzolok is jönnek velünk, a versenyekbe bárki bekapcsolódhat, versenyen kívül pedig szabad a játék!

Hányan leszünk?

60-70 fő fér be kényelmesen a nagyterembe (ez zárható, idegen nem fér az itt tárolt gépekhez), ennél több táborozót nem tudunk fogadni. Ehhez még hozzácsapódik a 10-12 főből álló GameStar stábot is.

Van korhatár?

Igen, van: csak 14. életévét betöltött táborozót tudunk fogadni. 

Lányok is lesznek?

Meglepő lehet, de igen, évről évre több lány jelentkezik. Ők kiemelt figyelmet és maximális tiszteletet kapnak, érdemes megnézni az előző évek videóit, ott őszintén elmondják, miként érezték magukat a táborban.

Milyen játékokkal lehet majd játszani?

Ez a béke szigete, tökéletesen megfér egymás mellett a konzol és a PC. FIFA és klasszikus CoD minden évben van, idén talán egy kisebb battle royale összecsapásra is sor kerül, de minden mehet, amit hoztok. Lesznek ismeretlen, de szórakoztató indie játékok is.

Hol kaphatok bővebb tájékoztatást?

Kovács Judit,
jkovacs@project029.hu
Telefon: 06-1-577-4373

Viszlát a táborban!

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)