Hirdetés

Táborbontó jó reggelt! 2011.07.22.

|

Elérkezett ez a nap is, amikor mindenki elpakolja a cókmókját, és rengeteg örök élménnyel elporol haza.

Hirdetés

Péntek reggel van, az időjárás borús, de mégsem vagyunk szomorúak, hiszen életre szóló élményekkel gazdagodtunk az elmúlt egy hétben. Barátságok köttettek (igaz, Paca?), és megismertünk rengeteg értékes, hasznos emberkét (ez Disorder kollégára nem vonatkozik), akik önfeledten gyilkolták egymást a multis játékokban. A szomszédos táborok lakói is hálával emlegetik nevünket, hiszen sok segítséget kaptak tőlünk, mivel rendelkezésükre bocsátottuk a vezeték nélküli internetünket, függetlenül attól, hogy milyen kutyát sétáltattak. Az alábbi sorokban álljon itt azoknak a neve, akikkel nagyon-nagyon jól éreztük magunkat az elmúlt egy hétben. Byte, Nimlot, Baki, XLVIII, Bergmann Ádám, LordKraken, Árpi, Arannti, Frezzy, DGeri, Sutyi, Dávid, ForrTi, EndyG666, Gurga, Bence, Ghost, Zoller, Haraszin Ádám Zsolt, Adam, Tomwarrior, LSL 1337, Kemela, Neld, Ati, L33roy, Dave, Gabe, McDouglas, KOI, Zunex, Mzolee, Zseton, Dzsozef, Lucifear, Dani, Nvader, Mozdony, Kicsihobo, Garfield, Szilágyi Áron, Sorteds, ThomAce, Bensz, Update, Mattheww 120 (kell nekem az a videokártya!), Bátor, Lac!. Köszönjük mindannyiotoknak, hogy velünk tartottatok, jövőre találkozunk és ismét kifordítjuk a világot a sarkából! Nézzétek el nekünk, hogy ismét beszúrjuk a tegnap éjjel feltett videót, de annyira tetszik, hogy nem hagyhatjuk ki:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)