Hirdetés

A Back 4 Blood az új Left 4 Dead?

|

Videóban mondjuk el, mennyire sikerült jól a Left 4 Dead alkotóinak új játéka.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt megérkezett a Back 4 Blood, amit az a Turtle Rock Studios csinált, mely rövid ideig a Valve részeként működött, és a Left 4 Dead játékokat készítette, később pedig az Evolve-val próbálta kiszolgálni a kooperatív lövöldözés kedvelőit - sikertelenül. A srácok úgy látták jónak, ha némi identitáskeresést követően visszatérnek ahhoz, ami széleskörben ismertté tette őket, és újra megmutatják, hogyan lehet a zombik darálása igazán élvezetes.

Hirdetés

Kaci írásos összefoglalóját már olvashattátok, és most itt a teszt videós formában is azoknak, akik így jobban szeretnek tartalmat fogyasztani. Egyben megnézhetitek, hogyan játszik (és ijed meg a semmiből eléugró zombiktól), ha elindítjátok az alábbi felvételt.

Amennyiben tetszett, amit láttatok, like-kal kifejezhetitek ezt a videó oldalán. Írjátok meg, szerintetek milyen lett a játék, egyetértetek-e az elhangzottakkal, vagy másképp éltétek meg az élményt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)