Hirdetés

Aliens: Fireteam Elite és még 5 játék, amit ne hagyj ki augusztusban!

|

Összegyűjtöttük az augusztusi megjelenéseket, lesznek érdekes újdonságok.

Hirdetés

Kena: Bridge of Spirits utolsó pillanatos elhalasztásával borult kicsit az augusztusi menetrend, de azért így is bőven lesz miből válogatnunk a következő hónapban. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk minden picit is érdekes megjelenést.

Jön például az Aliens: Fireteam Elite, ami remélhetőleg végre-valahára nem fog csalódást okozni a xenomorfok rajongóinak, illetve érkezik az ambiciózus Humankind is. Ezekről és a további címekről is bővebben a lenti kecses Play gombra kattintva informálódhattok. 

Hirdetés

Remélhetőleg szeptemberben már tényleg meg fog jelenni az említett Kena is, de most még maradjunk az augusztusi címeknél, melyekről az alábbi videó mesél nektek részletesen:

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)