Hirdetés

Az Xbox Series X után a PlayStation 5-ről is minden kiderült, de történtek más izgalmak is a héten

|

Ezen a szombaton sem maradtok GameStar Hype nélkül, ismét elhoztuk nektek a játékvilág és az e-sport legfontosabb híreit.

Hirdetés

A héten értelemszerűen a Sony tartogatta a legnagyobb dobásokat, hiszen hosszú hónapok várakozása után végre valahára hivatalosan is bejelentették a PlayStation 5 konzolok ajánlott fogyasztói árát, illetve pontos megjelenési dátumát. Persze azért a PlayStation Forward nagy dobásai mellett is történt egy s más az elmúlt héten, ezek közül a legfontosabbakat pedig a szokott módon fűztük össze számotokra videós formában.

Hirdetés

Nincs is más dolgotok, mint kecsesen rákönyökölni a Play gombra, és évezni a legújabb GS Hype-ot. Ezt követően pedig mindenképp nézzetek körül a GameStar Hype támogatója, a Samsung exkluzív akciói között is!

GameStar Hype műsora az Esport Universum produkciós gondozásában készült. Ha kíváncsiak vagytok további videós tartalmainkra (szinte minden nap érkeznek új anyagok), akkor bátran vegyétek az irányt a GameStar Hungary YouTube-csatorna felé, és iratkozzatok is fel, ha még nem tettétek volna korábban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)