Hirdetés

Bevetjük magunkat a Hell Let Loose lövészárkaiba

|

Nemrég megjelent a Hell Let Loose, ma ezt a második világháborús, multis FPS-t fogjuk kipróbálni.

Hirdetés

A Hell Let Loose-t egy sikeres, 2017-es Kickstarter kampánnyal hívták életre, mely során 220 ezer dollár gyűjt össze a játék fejlesztésére.

Az early access verzió már 2019-ben elstartolt, a Black Matter második világháborús, multis FPS-e azonban a napokban, egészen pontosan július 27-én teljes pompájában megjelent PC-re (a PlayStation 5-ös és az Xbox Series X-es kiadás is 2021 folyamán várható).

Hirdetés

A mai livestreamünkben EndreMan ezt a játékot fogja kipróbálni. Kezdés a szokott időben, vagyis 17:00-kor - minimális késés persze mindig benne van a pakliban, de próbálunk a lehető legpontosabban indulni.

Ha nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)