Hirdetés

Ez az igazi Hunger Games! - Darwin Project LIVESTREAM

|

Újabb Battle Royale játék próbál szerencsét a piacon, a többi játékos mellett itt azonban az időjárás viszontagságaival is meg kell küzdenünk.

Hirdetés

A Darwin Project túlélői egy valóságshow résztvevői, ettől azonban nem lesz kevésbé kegyetlen a haláluk, mint ha a PUBG vagy a H1Z1 szigetére ugranának le.

Hirdetés

Itt mindössze 9 másik játékost kell lenyomnunk, azonban meg kell küzdenünk a hideggel is, ami szép lassan kiszívja belőlünk a lelket. A Darwin Project különlegessége, hogy craftolhatunk és fejleszthetünk különböző tárgyakat és képességeket, illetve hogy a játékosok mellett van egy játékmester is, aki megkönnyítheti vagy megnehezítheti a túlélők dolgát. Gyógyíthatja őket, lootot dobhat le nekik, de akár vérdíjat is kitűzhet a fejükre, vagy lezárhat előlük fontos zónákat.

A Steam Early Access programja mellett Xbox One-on is elérhető a játék, hála a Game Preview rendszernek. Este hétkor rárepülünk, tartsatok velünk akkor is. Ha pedig biztosan nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)