Hirdetés

E3 2017 kerekasztal - mit várhatunk a Sony, az Xbox és a Nintendo előadásától?

|

Míg a Microsoft új konzoljával, a Sony és a Nintendo játékfelhozatalával próbálja majd lenyűgözni a játékvilágot. Leültünk, hogy megbeszéljük, mire számítunk.

Hirdetés

Holnap lesz az EA Play; azt, hogy az Electronic Arts rendezvénye kapcsán mit várunk, már tegnap kiveséztük. Folytatjuk a sort a három konzolgyártóval.

A Microsoft előadás középpontjában biztosan a Project Scorpio áll majd, és kíváncsiak vagyunk arra, hogy bejelentenek-e pár játékot az új gép mellé - biztos, hogy nem ártana. A Sony valószínűleg még nem mutatja be következő generációs konzolját, viszont játékokból rengeteget hoz, és ha legalább olyan show-t összedob, mint tavaly, mi dülledt szemekkel fogunk figyelni. A Nintendo élő bejelentkezése során szó lesz Switchre és 3DS-re megjelenő játékokról egyaránt, meglepetésekre itt is számítunk. Ha szeretnétek tudni, a GSO négy szerkesztője, Csirke, HP, Kaci és Paca mit gondolnak, kattintsatok:

Egyébként pedig iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le semmiről.

E3-as híreinket megtaláljátok E3 2017 aloldalunkon, a közvetítéseket pedig a fenti linken követhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)