Hirdetés

Emlékszel még ezekre a pokolian nehéz játékokra?

|

Összeszedtük azokat a játékokat, amiknél a fejlesztők tényleg szórakoztak a játékosok idegrendszerével.

Hirdetés

Sokaknak a címben szereplő "pokolian nehéz" jelző kapcsán valószínűleg valamelyik Dark Souls játék vagy hasonszőrű cím jutott az eszébe, de mi most egyáltalán nem ezen a vonalon fogunk elindulni az alábbi videós győstésben. Ezúttal ugyanis olyan játékokat szedtünk össze, ahol valami teljesen agyament logikai feladvány, konkrét programozói hiba, vagy tényleg a játékosok totális szívatása állt a háttérben. 

Igazi klasszikusok kerülnek most elő, szóval ha ti is a játékvilág veteránjai közé tartoztok, és már a '90-es, sőt netán a '80-as években is nyúztátok a játékokat, most biztosan fel fogunk tépni ezzel az anyaggal pár régi sebet.

Hirdetés

Mint minden lista, természetesen ez sem lehet teljes, titeket pedig arra szeretnénk biztatni, hogy lent, a kommentek között bátran egészítsétek ki a videóban látottakat!

Ha egyetlen videónkról sem akartok lecsúszni a jövőben, iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg még támogatnátok is a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével erre is lehetőségetek van - hatalmas köszönet, ha így tesztek!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)